miercuri, 20 ianuarie 2016

Top 5 Wednesday : Filme care m-au impresionat

5. The prestige. The prestige m-a ținut cu sufletul la gură pe parcursul celor 130 de minute cât a durat. Un film despre iluzionism, străbătut de mister, care are drept temă dualitatea, obsesia și sacrificiul în numele succesului.
4. The judge. The judge este un film care pune în discuție problema trecutului și influența acestuia asupra prezentului. Acest film de consistență psiho-dramatică, prezintă individul ca unicul răspunzător al faptelor sale și influența pe care o are familia și societatea asupra sa.
3. Beyond the blackboard. Bazat pe o istorie reală, Beyond the blackboard sensibilizează prin capacitatea unui profesor de a se dărui meseriei sale și prin dorința elevilor de a învăța, deși condițiile de trai nu le permit aceste lucruri.
2. Black Swan. Filmul pune în lumină viața unei balerine, pentru care dansul reprezintă totul, o luptă continuă pentru o ființă prea firavă care suferă în dorința de a atinge perfecțiunea - o dorință de a fi tot ceea ce nu ești, dar de a rămâne în același timp ceea ce ești.
1. Gone girl. Gone girl este un thriller excelent, puternic îmbibat cu mister, care te implică în poveste, se joacă cu imaginația ta, ca la urmă să te dea pe spate cu un final pe cât de neașteptat, pe atât de puternic și profund.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu